1. Home
  2. De Kracht van Hoogvliet
  3. Voor u en ook voor uw kinderen

Wij zijn er voor u én ook voor uw kinderen

Een bezoek aan Hoogvliet behoort voor al onze klanten even plezierig te zijn. Wie u ook bent, wat uw wens ook is: wij doen ons best voor u! Zo hebben wij grote verpakkingen voor grote gezinnen, maar ook kleinere hoeveelheden voor eenpersoonshuishoudens. Op de groenteafdeling vindt u halve groente- en fruitproducten, zoals bloemkool of meloen. Maar er is ook brood, verpakt per vijf sneetjes. Stelt u extra service op prijs? Wij helpen u graag! Zo wordt winkelen bij Hoogvliet voor iedereen een feest, ongeacht uw gezinsgrootte of budget!

Uw kids vermaken zich prima

Terwijl onze jongste bezoekers kijken naar de poppentheaters, zich vermaken bij de speeltoestellen of genieten van een stukje worst, doet u rustig de boodschappen.

Fun op onze website

Ook thuis gaat het plezier voor de kinderen door. Op onze Hoogvliet Kids website kunt u de leukste kleurplaten en liedjes uit het poppentheater downloaden. In de zomer- en kerstvakantie geven we een gratis doeboek weg met spelletjes, puzzels en verhaaltjes. En met Sinterklaas kunnen de kinderen knutselen voor een verrassing. 

Hoogvliet verdiept zich in uw wensen en die van uw kinderen!

0