Slagerij Hoogvliet

Koopt u vlees bij Slagerij Hoogvliet, dan weet u dat u vlees koopt van uitstekende kwaliteit. Onze vakkundige slagers bereiden het vlees volgens de strengste richtlijnen op het gebied van hygiëne, versheid en etikettering. Al het vlees wordt zo snel mogelijk verwerkt met gebruik van moderne machines en technieken en op de juiste (lage) temperaturen om bederf te voorkomen.

Maak kennis met: chipolata

Deze Franse klassieker is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken! U vindt bij ons maar liefst vijf varianten van dit heerlijke worstje, dat bereid kan worden op de barbecue, steengrill/gourmet en in de braadpan. Dankzij het formaat zijn ze ook supersnel klaar!

Variatie met chipolataworstjes

In deze worstjes combineren wij ingrediënten van de hoogste kwaliteit met onze eigen receptuur en het vakmanschap van onze slagers. En dat proeft u! Combineer chipolata met kruidige couscous en gegrilde groenten en u waant zich in zonnig Marokko. Met gebakken aardappeltjes en een frisse salade serveert u juist een heerlijke Hollandse maaltijd. Zo veelzijdig zijn de chipolataworstjes van Hoogvliet!

Noord-Hollands lam: vol van smaak

Het lamsvlees van Hoogvliet komt van het Noord-Hollands lam, dat is gevoed met gras. En dat proeft u! Omdat de provincie Noord-Holland aan zowel zoet als zout water grenst, krijgt het lamsvlees namelijk een extra smaakdimensie. Het resultaat is een smaakvol, gezond stuk vlees dat rijk is aan ijzer, zink en vitamine B.

Duurzaam vlees

Het lekkerste duurzame vlees, uit eigen slagerij

Wie met een gerust gevoel van een lekker stukje vlees wil genieten, kan bij Hoogvliet terecht voor verschillende soorten duurzaam vlees.

Écht biologisch vlees

Op een biologische boerderij hebben dieren meer ruimte én daglicht in de stal. Ook staan ze langer in de wei en krijgen ze ecologisch voer. Dankzij stevige controles weet u zeker dat het biologische vlees van Hoogvliet ook écht biologisch is. Al ons biologisch vlees is door de Dierenbescherming gekwalificeerd met 3 sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dat verschil proeft u!

Duurzame kip

Duurzame kip herkent u bij Hoogvliet aan het Pluimgarantiezegel. Deze kippen groeien langzamer, waardoor ze gezonder en vitaler zijn. Bovendien leven deze kippen onder betere omstandigheden: de stallen bieden meer ruimte, speelmateriaal, dag- en nachtritme en frisse lucht.

Met goud bekroond!

In september 2015 kregen wij, tijdens de Internationale Slavakto vakwedstrijden, het predikaat ‘goud’ voor onze ambachtelijke slagersrookworst. De worst is volgens traditioneel recept gerookt op beukenhoutsnippers en hierdoor heerlijk mals en sappig. Gemaakt zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen; een puur en eerlijk product. En dat proeft u!

Rookworst bestellen >

Iers rundvlees

Ziet u de Ierse vlag op de verpakking staan? Dan heeft u echte ‘Irish beef’ in handen! In Ierland eten runderen gras en kruiden. Dat zorgt niet alleen voor meer smaak, ook komt uit wetenschappelijke hoek steeds meer bewijs dat grasgevoerd rund gezonder is dan rund dat met granen is bijgevoerd. Daarnaast grazen de runderen in Ierland het grootste deel van het jaar op glooiende akkers, waar ze alle ruimte hebben om te bewegen. Het ultieme scharrelvlees dus! Het dieet van gras en kruiden in combinatie met volop lichaamsbeweging zorgt voor een intense smaak en een uitstekende kwaliteit van het vlees.

Liever geen vlees? Ook dat kan!

Of u nu een doorgewinterde vegetariër bent of een ‘flexitariër’ (iemand die soms een dagje bewust geen vlees eet): bij Hoogvliet vindt u een ruime keuze in vleesvervangende producten. Een dagje geen vlees is zo zeker geen straf! Wij inspireren u graag met vegetarische recepten en tips voor maaltijden zonder vlees, bijvoorbeeld in ons kookmagazine Boodschappen. Ook op onze Facebookpagina en in onze nieuwsbrief besteden wij regelmatig aandacht aan vegetarisch leven en eten!

org-webshop:/SB/2015/Alg/Slagerij/41/ALG_2015_41_Slagerij_Rookworst_flyer_verkleind.jpg
0