Onze aanbiedingen

Zoals je weet is Hoogvliet bewezen de goedkoopste. Dat bewijs leveren we onder meer door elke week de goedkoopste aanbiedingen te hebben. Deze aanbiedingen vindt je elke week terug in onze folder. Op de zaterdag voordat de aanbiedingen ingaan, valt onze folder al bij jou op de mat. Op onze Aanbiedingen pagina staan alle aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt!

Bekijk de aanbiedingen van deze week >

Ook online hebben wij veel aanbiedingen. Bestel jij de boodschappen online? Dan kun je op zaterdag al de aanbiedingen bestellen die op woensdag ingaan! En met onze Smartlist is online boodschappen doen nóg makkelijker!

De Hoogvliet Bestelgemak app

Bestel je boodschappen heel eenvoudig via onze app Hoogvliet Bestelgemak! Maak uw boodschappenlijstjes, blader door aanbiedingen en plaats een bestelling waar en wanneer je maar wilt! Download de app gratis! Lees meer over de app >

Google Play Store button iOS download button

De AlleFolders app

org-webshop:/SB/2016/Alg/Homepage-winkels/33/ALG_2016_33_Homepage-winkels_Alle_folders_710x120_b.jpg

In de app van AlleFolders.nl kun je elke week gemakkelijk onze folder bekijken. Zo ben je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen, waar je ook bent!
AlleFolders-app downloaden >

Nieuwsbrief

Wil je geen aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, waarin wij je op de hoogte houden van aanbiedingen, acties en u inspireren met recepten.
Aanmelden voor de nieuwsbrief >

0