Bewezen de goedkoopste

Gegarandeerd de laagste prijs bij jou in de buurt! Zo niet, dan passen wij onze prijzen direct aan.


Helemaal Hoogvliet

Alle actieproducten van Hoogvliet zijn bewezen de goedkoopste bij jou in de buurt. Zo kun je er zeker van zijn dat je winkelt bij de voordeligste supermarkt in jouw buurt. Helaas kan het voorkomen dat, ondanks onze inspanningen, een actieproduct elders goedkoper is. Mocht je dit ontdekken, laat het ons dan direct weten. Wij passen meteen onze actieprijzen aan zodat wij weer bewezen de goedkoopste bij jou in de buurt zijn.

Hoe garanderen wij dat Hoogvliet Bewezen de goedkoopste is en blijft?

  • De garantie geldt voor actieproducten die Hoogvliet in haar folder en op haar website communiceert, gedurende de betreffende actieweek.
  • Het moet gaan om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking, inhoud en smaak).
  • Stuur een foto van de kassabon of een foto van de beprijzing van het desbetreffende product naar klantenservice@hoogvliet.com.
  • De garantie geldt voor alle supermarkten en slijterijen in dezelfde plaatsen waar Hoogvliet actief is.
  • Andere winkels zijn uitgesloten, zoals groothandels, weekmarkten, bouwmarkten, winkels waar restpartijen worden opgeruimd.
  • Hoogvliet behoudt zich het recht voor de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot de prijsaanpassing.

Reclametegoedbon
Is de aanbieding in de winkel uitverkocht? Dan ontvang je van ons een tegoedbon voor het artikel, zodat je dit op een later tijdstip kunt kopen voor de aanbiedingsprijs. Dit geldt niet voor de op=op aanbiedingen. 

0