1. Home
  2. De Kracht van Hoogvliet
  3. Laagste prijs, veel aanbiedingen

De laagste prijs én heel veel aanbiedingen

De prijs is altijd laag bij Hoogvliet. Logisch dat het zo gezellig druk is in onze winkels. Wij verrassen je graag met duizenden producten voor de laagste prijs, zodat je altijd de goedkoopste boodschappen vindt.

Aanbiedingen: supermarkt met de laagste prijs

Voor alle boodschappen, of het nu versartikelen, A-merken, huismerken of laagsteprijsartikelen zijn, ben je altijd het goedkoopst uit bij Hoogvliet! Wij bieden een prijs-kwaliteitverhouding die geen andere supermarkt kan bieden. Wekelijks vindt je bij ons meer dan zeventig aanbiedingen. Is de aanbieding uitverkocht? Dan ontvang je van ons een tegoedbon voor het artikel, zodat je dit op een later tijdstip alsnog kan kopen voor de aanbiedingsprijs. Op deze manier zijn wij altijd jouw goedkoopste supermarkt.

Sparen voor gratis artikelen bij de goedkoopste supermarkt

Jouw Hoogvliet supermarkt gaat nog een stap verder bij het rekening houden met je budget. Je kunt namelijk ook sparen voor gratis artikelen met de zegels van de kassabon of voor hoge kortingen op non-food producten. Ook de gespaarde punten op uw klantenkaart leveren veel voordeel op. Bovendien bieden wij klantenkaarthouders regelmatig een leuke spaaractie. Dat maakt boodschappen doen nog een stuk leuker.

De prijs is altijd laag bij Hoogvliet, uw goedkoopste supermarkt! En wij hebben nu nóg meer producten in prijs verlaagd:

org-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_aquarius.pngorg-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_lOr.pngorg-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_brand.png

org-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_coolbest.pngorg-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_mora.pngorg-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_banners_fanta.pngorg-webshop:/SB/2018/Alg/Prijsverlaging/ALG_2018_ALG_Prijsverlaging_landingspagina_button_blijf-sparen.png


0