Zelfscan

Boodschappen doen doet u op uw eigen manier. Soms heeft u zin en tijd om rustig te winkelen en vindt u het heerlijk om nog even een praatje te maken met de caissière. Op een drukke dag kiest u voor gemak en snelheid en wilt u het liefst zo snel mogelijk met de boodschappen naar huis. Maak dan gebruik van de Hoogvliet Zelfscan; gemakkelijk en efficiënt!Zo gemakkelijk is het

Stap 1: Activeer een handscanner

Houd uw klantenkaart of sleutelhanger bij de scanner van het uitgiftepunt. Er wordt voor u een handscanner geactiveerd. Pak de handscanner waarvan de houder oplicht. Heeft u nog geen klantenkaart? Bij de servicebalie ligt er een voor u klaar, die u meteen kunt gebruiken.

Stap 2: Scan uw boodschappen

Richt de handscanner op de streepjescode van het product dat u kiest en druk op de gele knop. Op het beeldscherm verschijnen de naam en de prijs van het product. Eventuele kortingen worden direct verrekend. Bij ‘Subtotaal’ ziet u het daadwerkelijk te betalen bedrag. Bij ‘Uw voordeel’ ziet u de totale korting.

Stap 3: Betaal uw boodschappen

Plaats de handscanner in een willekeurige lege houder bij de betaalzuil*. Scan vervolgens uw klantenkaart op de betaalzuil. Een overzicht van uw boodschappen en het totaalbedrag komt in beeld. Volg hierna de instructies op het beeldscherm. U kunt betalen met pin of met uw klantenkaartpunten! U kunt de handscanner ook inleveren bij de caissière. Zij helpt u graag verder met afrekenen.

* Sommige winkels hebben geen betaalzuilen voor Zelfscan. U levert daar de handscanner in bij de caissière en zij helpt u verder met afrekenen.

De voordelen van Zelfscan

  • De boodschappen die u in uw mandje of winkelwagen doet, hoeft u niet meer opnieuw uit- en in te pakken bij de kassa.
  • Op de handscanner ziet u de totaalprijs van uw aankopen, al tijdens het winkelen.
  • Naast de totaalprijs ziet u op de scanner ook uw korting!

Controle

Ons zelfscansysteem bepaalt, automatisch en willekeurig, welke boodschappen gecontroleerd worden. Zijn uw boodschappen geselecteerd voor controle? Dan scant een medewerker (een klein deel van) uw boodschappen opnieuw. Voor Hoogvliet is deze controle een manier om misbruik te voorkomen en de gastvrijheid, die u van ons gewend bent, te kunnen behouden.

0