Aanvullende service

Boodschappen doen bij Hoogvliet is meer dan de moeite waard. Naast lage prijzen bieden wij u een breed assortiment, vriendelijke én deskundige medewerkers en altijd de hoogste kwaliteit.

Hoogvliet is een zogenoemde service discounter; dus én de beste prijzen én een hoog serviceniveau. Wij streven er naar om u alles onder één dak te kunnen bieden, zodat u met een enkele stop al uw boodschappen in huis heeft. Daarom hebben wij in Hoogvliet winkels ook een SlijterijFotoservicePostNL balie en Stomerijservice.

Gebakshop

Met de mooiste taarten en gebak van de Hoogvliet Gebakshop tovert u bij ieder feestvarken een lach op het gezicht. U bestelt taart en gebak online bij de gebakshop en u kunt uw bestelling afhalen in de Hoogvliet supermarkt bij u in de buurt.

Klik & Klaar

Met Klik&Klaar kunt u nu ook uw boodschappen online bestellen en ophalen bij het Klik&Klaar afhaalpunt bij uw Hoogvliet supermarkt.

Zelfscan

Met de Zelfscan weet u tijdens het boodschappen doen al wat uw korting is en wat het totaalbedrag is van uw boodschappen. U kunt vervolgens op uw gemak zelf afrekenen bij de zelfscankassa's.

Kortom; u kunt bij Hoogvliet voor veel meer terecht dan alleen uw boodschappen!

0