1. Home
  2. De Kracht van Hoogvliet
  3. Gemakkelijk en efficiënt

Gemakkelijk én efficiënt winkelen

Als u boodschappen doet, is het wel zo prettig als alles meezit. Bij Hoogvliet is dat het geval! Dankzij onze optimale service winkelt u gemakkelijk en efficiënt.

Service van hoog niveau

Van openingstijd tot sluitingstijd: onze service is de hele dag op hetzelfde hoge niveau. U kunt bij ons tot sluitingstijd terecht voor vers brood, dat garanderen we! Zo niet, dan ontvangt u van ons een waardebon voor een gratis brood op een later tijdstip. We zijn er voor ieder huishouden, van klein tot groot. Onze dienstverlening is niet alleen persoonlijk, maar ook bij de tijd. U vindt bij ons bijvoorbeeld een wijninformatiesysteem, waarmee u de juiste wijn bij uw gerecht kunt vinden. Of download de gratis mobiele toepassingen voor recepten en handige boodschappenlijstjes.

Geen wachttijden

Bij steeds meer Hoogvliet winkels kunt u via het zelfscansysteem afrekenen of anders bij één van onze vriendelijke caissières. U hoeft bij Hoogvliet nooit lang in de rij te wachten. Wij houden - via een elektronisch systeem - in de gaten of er voldoende kassa’s geopend zijn. Mocht u toch als derde klant in de rij staan, als niet alle kassa’s geopend zijn, dan ontvangt u 100 Hoogvliet spaarpunten gratis op uw klantenkaart en maakt u kans op € 100,- aan Hoogvliet waardecheques!
Lees meer over onze garanties >

Bij Hoogvliet kunt u vlot en efficiënt de winkel door!

0