Wij zijn gastvrij én u staat centraal

Wij verwelkomen u met open armen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Gastvrijheid betekent bij ons dat ú centraal staat.

Het voelt als thuiskomen

Een gratis kopje koffie, iets lekkers om te proeven, een gezellig muziekje op de achtergrond en ruime openingstijden. Een bezoek aan Hoogvliet voelt als thuiskomen. Winkelwagens (met scheen- en hielbeschermers) staan voor u klaar en natuurlijk hebben we ook wagens voor mindervaliden en wagens waar een babyzitje in past. Bovendien denken wij ook aan uw kinderen als u bij ons komt winkelen.

Altijd inspirerende recepten

Heeft u even geen inspiratie voor het avondeten? Wij delen verrassende en eenvoudige recepten met u! Deze vindt u op onze website, in de winkel, in het magazine Boodschappen of u kunt ze via uw smartphone ontvangen.

Hoogvliet denkt met u mee

Voor Hoogvliet is het allerbelangrijkste dat u tevreden bent. Ook als u dingen graag anders ziet, staan wij voor u klaar. U kunt uw vragen, opmerkingen en eventuele klachten aangeven in de winkel, via onze website of via onze klantenservice. U ontvangt natuurlijk altijd snel een antwoord van ons. Wij houden u daarnaast graag op de hoogte van nieuwswaardigheden via Twitter en Facebook.

Bij Hoogvliet ontbreekt het u aan niets!

0