Perfekte kwaliteit voor een Perfekte prijs, reken maar!

Wij zijn trots op ons eigen merk Perfekt. Daarmee bieden we u eersteklas kwaliteitsproducten voor ongelooflijk scherpe prijzen. Veel daarvan zitten al jaren in ons assortiment, dus vertrouwd! Maar we blijven continu werken aan verbeteringen en uitbreiding van het assortiment.

Uitvoerig getest voor hoge kwaliteit

Om de goede kwaliteit te (blijven) garanderen worden onze eigen merken uitvoerig getest door een consumentenpanel. Alleen als de artikelen de beoordeling uitstekend krijgen dan vindt u deze terug in het schap. Perfekte kwaliteit voor een Perfekte prijs! Kijk voor meer informatie op www.perfekt.nl.

Bestel hier uw Perfekt producten

org-webshop:/SB/Algemeen/Perfekt-best-getest/ALG_Perfekt-best-getest_350x250_zonderCTA.jpg

Best getest

Trouwe gebruikers van onze producten weten het natuurlijk al: met Perfekt koopt u de kwaliteit van een A-merk, maar dan voor een veel vriendelijker prijsje! Wij hebben twee onafhankelijke testbureaus gevraagd onze producten te testen en zijn er trots op dat veel Perfekt producten keer op keer als beste uit de test komen. Dus twijfelt u nog tussen uw duurdere, bekende merk of de goedkopere variant van Perfekt? Let dan op het 'Best getest' zegel op het schap of het icoon in de productafbeelding online.

0