Nu ook verse melk van het vertrouwde Hoogvliet merk!

Ons huismerk met het vertrouwde Hoogvliet-logo is een kwalitatief uitstekend goedkoper alternatief voor A-merken. Vol trots presenteren wij onze verse melkvarianten, nu ook verkrijgbaar van ons huismerk. De verse magere melk, halfvolle melk, karnemelk en volle melk zijn er uiteraard in de gebruikelijke literpakken en voor de echte grootverbruiker is er van de verse halfvolle melk zelfs een 1.5 literverpakking.

Om ons nieuwe Hoogvliet melk-assortiment compleet te maken, is er van de verse halfvolle melk, volle melk en karnemelk ook een 0.5 literpak. Door het compacte formaat en de handige schroefdop ideaal voor onderweg!

Natuurlijke voedingsbron

Hoogvliet melk is 100% Nederlandse Weidemelk. De melk is afkomstig van koeien die van het voorjaar tot het najaar ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Daarom heeft dit zuivelproduct het ‘Weidemelk garantiezegel’. Hoogvliet melk is van nature een belangrijke bron van eiwit, vitamine B12 en calcium. Eiwit en calcium helpen in combinatie met gevarieerde voeding en voldoende beweging uw botten, spieren en gebit gezond te houden. Een gevarieerde voeding bevat ongeveer 450 ml zuivel per dag.

Hersluitbare dop

Op alle Hoogvliet melkpakken vindt u een handige schroefdop zodat het pak makkelijk hersluitbaar is en prima gekoeld mee te nemen is voor onderweg! Na opening is het pak staand of ligend te bewaren in de koelkast.

Lekker vers!

Hoogvliet melk is dagvers en lekker lang houdbaar doordat de melk gepasteuriseerd en gezuiverd wordt, waardoor veel bacteriën verdwijnen. Daardoor wordt de houdbaarheid van de verse melk aanzienlijk langer.

FSC keurmerk

Hoogvliet heeft ervoor gekozen om het product te verpakken in een milieuverpakking die voor ruim 75% uit karton bestaat. Voor de productie van deze verpakking worden houtvezels, een natuurlijke hernieuwbare grondstof, gebruikt. Het hout is afkomstig uit verantwoord onderhouden bossen.

Bestel hier uw Hoogvliet melk

0