Exclusief bij Hoogvliet

In het assortiment van Hoogvliet vindt u verschillende producten die u nergens anders kunt kopen. Wij zijn trots op deze unieke producten en daarom herkent u ze vanaf nu aan het speciale stempel: Exclusief bij Hoogvliet!

org:/S/066759000.jpg

Hmmmburgers

De enige echte vierkante hamburger. Ontwikkeld door onze eigen slagers, met een kwaliteit waar wij onze handtekening onder zetten!

Beijk onze heerlijke varianten Hmmmburgers!

org:/M/676893000.jpg

Eclairs: een Franse lekkernij!

Patissiers in Frankrijk gooien er al sinds jaar en dag hoge ogen mee, zowel bij de echte Fransman als bij de toerist: de eclair. Dit langwerpige soesje is gevuld met banketbakkersroom en gedecoreerd met glanzend glazuur. Een echte verwennerij bij een Franse café au lait, maar natuurlijk ook bij een Hollandse kop koffie.

In ons gebakassortiment vindt u overheerlijke, vers gebakken eclairs in vier verrassende smaken: kersen, koffie, banaan en sinaasappel. Probeer ze nu, exclusief bij Hoogvliet!

Bestel hier uw Eclairs

org-webshop:/SB/2016/Alg/Online-banners/40/ALG_2016_40_Online-banners_grillworst_exclusief.jpg

Grillworst in bladerdeeg met kaas: verwennerij voor bij de borrel!

Deze ambachtelijke grillworst in bladerdeeg is een ware traktatie voor bij de borrel. Proef de rijke smaak van de verse gegrilde worst met daarin pittige stukjes kaas, omwikkeld met bladerdeeg en gegarneerd met geraspte kaas. Zelf even afbakken in de oven en u kunt genieten van een hartig hapje met een heerlijke bite. Exclusief verkrijgbaar bij Hoogvliet!

0