1. Home
  2. De Kracht van Hoogvliet
  3. Compleet en budget

Compleet assortiment én voor ieders budget

Het maakt niet uit wat er op uw boodschappenlijstje staat, Hoogvliet heeft het in huis! Alle producten onder één dak, dat is wel zo makkelijk voor u. Een compleet assortiment boodschappen voor ieders budget.

Duidelijk assortiment (budget)boodschappen

Hoogvliet heeft een breed assortiment, maar houdt het wel overzichtelijk voor u. Wij houden rekening met ieders wens. U heeft de keuze uit A-merken, Hoogvliet huismerken zoals Perfekt en Bonbébé, nieuwe producten en laagsteprijs-producten. U herkent deze (budget) boodschappen aan de gekleurde kaarten die wij op onze schappen hebben geplaatst. Dat is voor u wel zo duidelijk!

Wij bieden meer dan alleen boodschappen

U bezoekt Hoogvliet niet alleen voor uw levensmiddelen. Ook voor sterke drank, bloemen en zelfzorgmedicijnen kunt u bij ons terecht. Of breng uw kleding naar onze eigen stomerij. Als u een kopietje wilt maken, foto’s wilt laten afdrukken of geld wilt opnemen, bent u eveneens bij Hoogvliet aan het juiste adres. Er is vaak een PostNL servicepunt aanwezig in de winkel. Dat hoort bij onze gastvrije klantbenadering.

Laagste prijs!

Wie nóg goedkoper uit wil zijn, zoekt in het schap de producten op met een knalgeel kaartje erbij. Op de website kunt u het product met de laagste prijs herkennen aan de gele bol met Laagste prijs! U kunt ze nauwelijks over het hoofd zien! De bol en kaartjes betekenen dat dit voor u de goedkoopste keuze is. Vaak zijn dit artikelen van onbekendere merken die wij u extra voordelig kunnen aanbieden.

org-webshop:/SB/2016/Alg/Krachten/2/ALG_2016_2_Krachten_laagste_prijs.jpg

0