Kerst hoofdgerecht
bezorgkosten

Varkensfiletrollade

Vier de feestweken met onze overheerlijke varkenfiletrollade.

Bereiding: Breng het vlees met kruiden op smaak. Verhit boter in een braadpan. Rollade rondom bruin braden, bouillon/water af en toe toevoegen. 25-30 minuten (per 500 gr) doorbraden, af en toe keren.

Voeg toe aan winkelmand

Benieuwd naar meer prijsknallers? Bekijk dan onze andere gangen of aanbiedingen.

Op zoek naar meer kerstinspiratie?

Kersttip #5: Knutselen

Tijdens de kerstdagen is het extra leuk om met de kinderen te knutselen. Alle zelfgemaakte knutselversieringenen kun je meteen ophangen of plaatsen in huis. Met een beetje creativiteit kun je samen met je kinderen de leukste kerstknutsels zelf maken. Er zijn online talloze ideeën te vinden.

 1. Sneeuwvlokjes van wattenstaafjes
  Wattenstaafjes werken goed als knutselmateriaal. Ze zijn makkelijk en je kunt voortdurend afwisselen. Het enige wat je nodig hebt, is lijm en een gekleurde achtergrond. Plak de wattenstaafjes op de gekleurde achtergrond en je kunt eindeloos vormpjes maken.

 2. Rendier van wasknijpers
  De meeste mensen hebben wel wasknijpers thuis. Verf de wasknijpers bruin of een andere kleur naar wens. Vervolgens maak je met karton een lijf en beplak het rendier met oogjes en een rode neus.

 3. Kerstster vouwen
  Je eigen kerstster vouwen is een snel en gemakkelijk knutselprojectje. Het enige wat je nodig hebt zijn vouwblaadjes en lijm. Maak deze sterren in verschillende kleuren en maten om ze voor het raam te plakken!

 4. Kerstsok
  Maak een leuke kerstsok van crêpepapier. Print een kerstsok uit en maak kleine propjes van witte en rode crêpepapier. Smeer de kerstsok in met lijm en plak de propjes erop. Zo simpel en makkelijk is het! Ideaal om met jonge kinderen te doen.

Bekijk onze kersttip #6: Kerstfilms en kerstseries om je feestweken compleet te maken!