Onze baktoppers

Borrel must haves

Herfst stoven met:

Bakken

De herfst is hét seizoen om te bakken. Op een regenachtige woensdagmiddag met de kinderen de keuken in duiken. En natuurlijk snoepen van het beslag. Kruidige cake, versierde herfst cupcakes of een klassieke appeltaart!

Borrelen

De dagen worden korter, de herfsttrui mag weer uit de kast. De herfst is het seizoen om bij elkaar te kruipen rond de vuurkorf, met een smakelijke borrelplank in het midden! Een bockbiertje of een glas mooie rode wijn mag niet ontbreken.

Stoven

Er is weinig lekkerder dan na een boswandeling thuiskomen in een huis dat ruikt naar de herfst. Creëer instant herfstsfeer door te sudderen en te stoven met kruidnagel, sinaasappel, rode wijn, cognac. Hoogvliet heeft heerlijke herfst stoofgerechten voor je geselecteerd.

 

Herfst, het seizoen van vallende blaadjes, boswandelingen, fleece dekens, pompoen en bockbier. Eigenlijk alles wat gezelligheid met zich meebrengt. Op een druilerige zondag lekker de tijd nemen om te koken, in de herfstvakantie knutselen met kastanjes en herfstbladeren of een avondje Netflixen met een borrelplank in herfstthema. Bij Hoogvliet zien we de herfst helemaal zitten! We helpen je dan ook graag met herfstrecepten, bakinspiratie in herfstthema en andere typische seizoensproducten die passen bij dit ‘cosy seizoen’!

 

Wat dacht je van paddenstoelen cupcakes, of oma’s appeltaart recept? Samen met de kinderen lekker kliederen in de keuken. Bij Hoogvliet vindt je ook leuke knutseltips voor de herfstige middagen.

Regent het hard en waaien de herfstbladeren om je oren? Bestel dan je boodschappen online en laat het thuisbezorgen.