1. Home
  2. Coole tas

Coole tas

Uw koel- en diepvriesproducten blijven vers en gekoeld tot u thuis bent

Als u uw boodschappen online bestelt, wilt u er zeker van zijn dat uw koel- en diepvriesproducten op de juiste temperatuur blijven tot u weer thuis bent. Daarom hebben wij de Coole tas ontwikkeld. Een ingenieuze koeltas die speciaal ontwikkeld is om producten tot wel 24 uur gekoeld en vers te houden.

De beste koelelementen

Uw gekoelde boodschappen worden zo kort mogelijk voor het afhaalmoment door ons verzameld in ons distributiecentrum. Uw diepvries- en versproducten gaan vanuit de diepvries of koeling direct de Coole tas in, die wij vullen met bevroren koelelementen. Wij vriezen deze in onze shockvriezer. Deze vriezer koelt de elementen in no time naar -40 graden Celsius.

De combinatie van sterke koelelementen en de slimme Coole tas zorgt ervoor dat uw boodschappen tot u thuis bent op de juiste temperatuur zijn. Dat garanderen wij!

org-webshop:/SB/2016/Alg/Nieuws/28/ALG_2016_28_Nieuws_Cooletas-ijs-toys.png

Naar het strand

Als u van de supermarkt naar huis in de file belandt, of bijvoorbeeld nog even langs familie of vrienden gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bevroren ijsjes en verse fruitsalades in de Coole tas; ze blijven koud tot u thuis bent! De Coole tas is niet alleen handig om uw boodschappen gekoeld of bevroren mee te nemen, u kunt ‘m ook perfect gebruiken als koeltas. Zo kunt u vanaf de supermarkt uw gekoelde dranken meenemen naar het strand en weet u zeker dat alles in de tas lekker op temperatuur blijft. En omdat de tas er ook nog eens goed uit ziet, spreken we met recht van de Coole tas!

Statiegeld

Voor het inpakken van uw bestelling gebruiken wij handzame kratten en koeltassen. Hierdoor belasten wij het milieu zo weinig mogelijk en kunnen we de hoeveelheid kunststof en verpakkingsmateriaal beperken. Daarom betaalt u statiegeld voor de Coole tas waarin uw koel- en diepvriesproducten worden verpakt. Dit statiegeld krijgt u natuurlijk weer terug als u ‘m inlevert.

Het statiegeld voor de Coole tas is € 10,00. € 7,00 voor de tas, en € 3,00 voor 2 koelelementen.

Direct online boodschappen doen >

0