Nieuwe bezorgkosten vanaf € 3,99

Wij hebben onze bezorgkosten aangepast. Zo kun je vanaf nu al voor € 3,99 de boodschappen laten thuisbezorgen.

Waarom doen we dit?
Verantwoord ondernemen vinden wij heel belangrijk. Het is beter voor het milieu als onze busjes goed gevuld de weg op gaan. Om de busjes zo vol mogelijk te laten rijden, hebben wij de bezorgkosten aangepast op basis van de drukte. Is er meer ruimte in de bus? Dan zijn de bezorgkosten lager. Zo werken we samen aan duurzamer bezorgen.

De nieuwe bezorgkosten variëren van € 3,99 tot € 6,99. Kies ook eens voor een goedkoper tijdslot: fijn voor je portemonnee én voor het milieu.

Voor het ophalen van de boodschappen variëren de servicekosten tussen de € 2,49 en € 3,49. Afhankelijk van de ruimte in onze vrachtwagen zijn de servicekosten lager.

Bestel online

Groener, groter tijdsblok
We introduceren vanaf nu ook de nóg groenere bezorgmomenten. Dit is een groter tijdsblok van minimaal vier uur. De bezorger brengt je boodschappen binnen dit tijdsvenster, maar het biedt ons de mogelijkheid om een zo efficiënt en duurzaam mogelijke route te plannen. Zo voorkomen we dat we twee keer bij jou door de straat rijden op een ander tijdstip. Wel zo groen! Op de bezorgdag ontvang je van ons een mailtje met een nauwkeurig tijdsblok van 2 uur waarbinnen je de bezorger kunt verwachten. 

Gratis laten thuisbezorgen kan natuurlijk ook!
Je kunt je boodschappen nog steeds gratis laten thuisbezorgen met onze wekelijkse aanbiedingen waarbij je helemaal geen bezorgkosten betaalt.