Groente en fruit

Ook voor groente en fruit kun je uitstekend terecht bij Hoogvliet. Met veel zorg selecteren wij de beste producten voor een zo scherp mogelijke prijs. Onze medewerkers in de winkel adviseren graag over ons groente- of fruitassortiment. Ook online is er ruime keuze uit groente en fruit.

Afbeelding gesneden groenten

Onze gesneden groenten 

Om het zoeken naar de juiste gesneden groente eenvoudiger te maken, hebben we de gesneden groenten opgedeeld in drie kleuren: groen, blauw en rood. Hieronder leggen we uit welke soorten gesneden groenten er onder de verschillende kleuren vallen.

Op de achterkant van alle verpakkingen vind je verschillende lekkere recepten!

Naar onze recepten

Afbeelding gesneden kookgroenten

Gesneden kookgroenten

Onze gesneden kookgroenten vindt u vanaf nu nog makkelijker in het groenteschap. De nieuwe verpakkingen hebben een groene kleur.

Kookgroenten bestellen

Afbeelding roerbakgroenten

Gesneden roerbakgroenten

Onze gesneden roerbakgroenten vindt u vanaf nu nog makkelijker in het groenteschap. De nieuwe verpakkingen hebben een blauwe kleur.

Roerbakgroenten bestellen

Afbeelding gesneden sla

Gesneden sla

Onze gesneden sla vindt u vanaf nu nog makkelijker in het groenteschap. De nieuwe verpakkingen hebben een rode kleur.

Gesneden sla bestellen

Hollandse groente en fruit

Veel producten op onze groenteafdeling komen van eigen bodem. Indien mogelijk kiezen wij bewust voor Nederlandse groente en fruit. Veel typisch Nederlandse groenten groeien uitstekend in ons polderlandschap. Denk hierbij aan tomaten, paprika, komkommers en bloemkool, maar ook paksoi en Chinese kool doen het uitstekend. En er is toch niets zo lekker als een echte Hollandse aardbei?

Hoogvliet werkt met seizoensprijzen voor de meeste producten, waardoor de telers het hele seizoen een eerlijke prijs krijgen. Hiermee steunen wij de Nederlandse telers, iets wat Hoogvliet erg belangrijk vindt. Hoogvliet kiest zo veel mogelijk voor Nederlandse groenten en fruit op de groenteafdeling.

Hollandse producten in de aanbieding

Elke week hebben wij heerlijk verse, gezonde Hollandse groente en fruit in de aanbieding. Bekijk de PrijsKrakers!-pagina en bestel direct uw Hollandse producten online. U herkent groente en fruit van eigen bodem bij Hoogvliet aan het Hollandse vlaggetje bij het product!

Vlaggetje Hollands Product

Seizoensproduct

Ieder seizoen kent zijn eigen groenten en fruit. Deze producten worden traditioneel precies in die periode in ons land geoogst. Tegenwoordig zijn bijna alle groenten het hele jaar door te koop in de supermarkt, want buiten het Hollandse seizoen worden ze geïmporteerd uit verre oorden. Groente en fruit van het seizoen is echter altijd een lekkere, gezonde en vaak goedkopere keuze!

0