1. Home
  2. Bloemen en planten

Hoogvliet uw bloemen en planten supermarkt!

Wie wordt er nu niet blij van een prachtige bos bloemen? Staat zo gezellig op tafel! Maar ook een kamerplant geeft kleur aan uw interieur. En is ook nog eens leuk om cadeau te doen. Met een beetje verzorging heeft u er jaren plezier van!
Hoogvliet heeft een ruime keuze in bloemen en planten, aangepast aan het seizoen. Of u nu op zoek bent naar een mooie gezellige bos of iemand wil verrassen met een fleurige kamerplant, bij Hoogvliet bent u aan het juiste adres!

Lekker nazomeren met zonnige kleuren!

Kan de zomer wat u betreft niet lang genoeg duren? Onze prachtige chrysanten zorgen ervoor dat u het zonnige gevoel nog even vasthoudt. 
De chrysant staat bekend als een bloem met een ouderwetse uitstraling. Het is echter één van de meest veelzijdige bloemen die Nederland rijk is. Er zijn veel bijzondere soorten te krijgen die heel verrassend gecombineerd kunnen worden. Ze de chrysanten bijvoorbeeld eens met berkentakken in een vaas en maak er een mooi boeket van! 

Van 3 t/m 9 september zijn onze chrysanten in de aanbieding voor € 2.- per bos. Combineer ze bijvoorbeeld met snijgroen tot een mooie bos en geniet nog een extra lang van het nazomergevoel!

org-webshop:/SB/Algemeen/Bloemen-planten/ALG_Bloemen-planten_wk36_chrysanten_710x250px_zonderCTA.jpg