1. Home
  2. Bloemen en planten

Hoogvliet uw bloemen en planten supermarkt!

Wie wordt er nu niet blij van een prachtige bos bloemen? Staat zo gezellig op tafel! Maar ook een kamerplant geeft kleur aan uw interieur. En is ook nog eens leuk om cadeau te doen. Met een beetje verzorging heeft u er jaren plezier van!
Hoogvliet heeft een ruime keuze in bloemen en planten, aangepast aan het seizoen. Of u nu op zoek bent naar een mooie gezellige bos of iemand wil verrassen met een fleurige kamerplant, bij Hoogvliet bent u aan het juiste adres!

Bolchrysanten

Het is weer tijd voor de bolchrysanten! Bolchrysanten zijn van die heerlijk gezellige, kleurrijke bloemen die uw interieur, tuin, balkon of entree lekker opfleuren. En het bijzondere aan deze planten is dat ze in Japan symbool staan voor een lang leven. Dus erg leuk om cadeau te geven. De bolchrysanten zijn het hele jaar door te koop, maar vooral aan het eind van de zomer of begin van de herfst is het de beste tijd om deze lekker fleurige planten aan te schaffen. natuurlijk niet alleen omdat ze zo lekker kleurig zijn bij het korter worden van de dagen, maar ook omdat het het langst bloeien bij iets lagere temperaturen.

Verzorging 
  • Zet de bolchrysant op een lichte plek, maar niet in de felle zon. 
  • Geef twee à drie maal per week water zodra de grond wat droog aanvoelt. Zet je de plant buiten? Zorg dan dat overtollig water weg kan, zodat de aarde niet té nat wordt. 
  • De bolchrysanten bloeien het beste bij een temperatuur van rond de 15°C. 
De bolchrysanten zijn vanaf woensdag 20 augustus tot en met dinsdag 26 augustus in de aanbieding.

org-webshop:/SB/Algemeen/Bloemen-planten/ALG_Bloemen-planten_wk34_aanbieding_bolchrysant.jpg